Pages

tirsdag den 18. juni 2013

Evaluering af Folkemødet på Bornholm 2013

Hvis jeg havde spurgt forskellige deltagere på Folkemødet på Bornholm om, hvad de syntes om arrangementet, forestiller jeg mig, at de ville havde svaret dette: 


Journalist A: ”Det var det fedeste. Det er dejligt at møde kollegaer i nye omgivelser og drikke gratis fadøl. Normalt er det jo noget, som vi kun kan gøre efter arbejdstiden, men her var det en del af arbejdet. Jeg skal helt klart med næste år – ligesom mine 500 kollegaer”

Journalist B: ”Jeg elsker det her arrangement. Normalt er jeg kun ordstyrer en gang om måneden, men her har jeg været ordstyrer på 11 arrangementer på en uge. Det er noget som virkelig styrker privatøkonomien.”

Politiker A: ”Jeg nød at deltage i diskussioner, hvor jeg kunne se tilskuerne. Normalt foregår det jo bare i et kedeligt studie, og det er rart at kunne se tilhørernes reaktioner, når jeg beskylder mine politiske modstandere for noget”

Politiker B: ”Det er dejligt at være i centrum. Alle vil jo tale med os og alle vil give os et eller andet. Jeg havde selv nogle gode samtaler over nogle gode middager med repræsentanter for nogle gode virksomheder”

Repræsentant for virksomheder A: ”Det er jo som en slikbutik. Jeg kan holde flere møder med politikere på en uge end jeg kan på et halvt år, når vi er på Sjælland. Det hjælper jo også på stemningen, at der er rigeligt med øl”

Repræsentant for virksomheder B: ”Christiansborg kunne lære meget af Folkemødet. De kunne jo for eksempel opstille telte på gårdspladsen, hvor vi kunne tilbyde dem gratis mad og drikke mod at få en uformel samtale.”

Folk A: ”Jeg synes, at det er dejligt at se girafferne. Det overraskede mig, at mange af politikerne og journalisterne er meget mindre i virkeligheden end de er i fjernsynet”

Folk B: ”Jeg fik lov til at stille et spørgsmål til en minister. Hun talte udenom, men jeg fik stadig lov til at stille det.

En lokal selvstændig: ”Det giver en rigtig god omsætning, når der pludselig er 60.000 mennesker, men det er nu meget rart at der er ro igen.”

Arrangøren af Folkemødet: ”Det var en bragende succes.”

Ingen kommentarer:

Send en kommentar