Pages

tirsdag den 4. december 2012

En heldøgnskole vil virkelig give et løft

Kære folketingspolitikere

Jeg har med interesse fulgt med i debatten om jeres skolereform. Indtil videre er logikken, at jo flere timer de kære små tilbringer i skolen, jo mere vil de lære.  Hvis vi ser bort fra, at et menneske har en øvre grænse for, hvor mange timer det kan fungere optimalt uden hvil, så vil jeg foreslå heldøgnsskolen.

Ja, der vil nok komme indsigelser af fagfolk, men hvad ved de egentlig, når det kommer til stykket? De kan jo næppe være klogere end et par fuldmægtige og det samlede folketing.

Modsat heldagsskolen, hvor børnene kommer trætte hjem til forældrene bagefter, og måske skal lave lektier inden de kan udvikle sig som individer, så har døgnskolen nogle klare fordele:

·      Forældrene behøver ikke at bruge tid sammen med deres børn. Derved kan de arbejde mere og være bedre forbrugere.

·      Børnene bliver ikke udsat for andre input end det som staten har godkendt. Og lad os se det i øjnene. Staten er jo den bedste til at opdrage børn til lydighed, så de bliver gode arbejdere. Og de vil kun blive udsat for det bedste, fordi I, politikere kan jo selv udvælge pensum, prøver og vægtning. Ingen vil være bedre til det end jer.

Fordi det er jo netop derfor, at I er fortaler for længere skoledag. Ingen end jer kender bedre til de konsekvenser der kan være, hvis man ikke har nok timer i skolen. Det er alt sammen for at forhindre børnene i at gentage jeres fejltagelser: manglende viden, afbrudte videregående uddannelser og dårlige beslutninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar